A Mátrix Kft. 1999. októberében indította el tevékenységét azzal a céllal, hogy a számítástechnikát használók számára alternatív lehetőséget biztosítson a beszerzések területén.
Névválasztásunk alapgondolata az volt, hogy tükrözze filozófiánkat; kölcsönös előnyökön alapuló üzleti tevékenységünkkel elősegítsük partnereink piaci pozícióinak megerősödését és versenyképességük javulását.
A Mátrix Kft. működési területe elsősorban a Dél-Dunántúli régióra terjed ki. Cégünk széles körű szolgáltatásokat nyújt a számítástechnika minden területén.
Versenyképes árakkal, rövid határidős szállítással, munkatársaink szakértelmével, cégünk alkalmas partner hosszú távon ügyfeleink számítástechnikai és irodatechnikai támogatására.
Telekommunikációs kérdésekben is partnereink rendelkezésére állunk. Digitális és analóg alközpontok valamint más telekommunikációs megoldások viszonteladójaként készek vagyunk ügyfeleink külső és belső kommunikációs problémáinak megoldására, a tervezéstől a beszerzésig.
Értékesítési üzletágunk felöleli a számítástechnika, az irodatechnika és a vizuáltechnika teljes palettáját. Ügyfeleink igényeit gyakori konzultációkkal követjük, valamint folyamatosan figyelemmel kísérjük a piaci változásokat, így ajánlataink mindig a legfrissebb információkra épülnek.
Szervizünk rövid határidővel képes ügyfelünk meghibásodott számítógépét megjavítani. Számítástechnikai rendszerek karbantartását és felügyeletét kedvező feltételekkel, magas szolgáltatási színvonallal vállaljuk.
Szoftver audit szolgáltatásunk azokat a cégeket és intézményeket célozza meg, ahol a jogtiszta szoftverhasználat és az átlátható szoftvernyilvántartás jogi és gazdasági előnyeivel élni kívánnak. Szakembereink segítenek ügyfeleinknek a hatályos jogszabályok szerinti szoftvergazdálkodás kialakításában, figyelembe véve az ügyfél igényeit, segédkezve a megfelelő megoldások fellelésében.
Cégünk minden munkatársa arra törekszik, hogy korrekt és felkészült munkájával hozzájáruljon az ügyfeleinkkel való hosszú távú, mindkét fél számára előnyös együttműködés létrehozásához.
Diszkrécióval, szakszerűen és rugalmasan.